Косово и МетохијаПолитика

Meliza Haradinaj Stubla podnela ostavku na mesto ministarke spoljnih poslova i na članstvo u Alijansi za budućnost Kosova

Meliza Haradinaj Stubla je podnela ostavku na mesto ministarke spoljnih poslova Kosova, na sve funkcije u Alijansi za budućnost Kosova, kao i na članstvo u toj partiji. Stubla je ostavku podnela posle optužbi kandidatkinja za poslanice iz redova te partije, Fljorentine Đerđaj i Albane Bitići, za krađu glasova u njenu korist, pokazujući i video snimak koji potvrđuje optužbe, piše prištinski Zeri.

U video zapisu, koji je pre nekoliko dana objavio „Insajderi“, navodi se da je suprug Melize Haradinaj Stubla umešan u veliki skandal sa manipulacijom glasovima unutar stranke, što je on kasnije demantovao i da je navodno slučaj prijavio policiji.

„Iako u još uvek nerazjašnjenim okolnostima, usred piramidalne šeme straha, linča, pritisaka, manipulacije i ucene protiv mene i moje porodice, smatram da je moralna obaveza i najpravednija stvar trenutna ostavka na mesto ministra spoljnih poslova i dijaspore, sa svih funkcija u partijskoj Alijansi za budućnost Kosova i izlazak iz članstva “, napisala je Haradinaj-Stubla na svom fejsbuk profilu.

Izvor: Zeri.info
%d bloggers like this: