ДруштвоКуршумлија

Prolom Banja nudi popust penzionerima za korišćenje ovog lečilišta

Prolom banja, KM vesti

Prolom Banja, koja se nalazi u sastavu preduzeća AD „Planinka“, kao i prethodnih godina, tako i ove sezone u ovom banjskom lečilistu nudi penzionerima velike pogodnosti i popuste. Penzioneri će narednih meseci, tačnije od maja meseca moći da koriste popust od 10 odsto na redovnu cenu boravka, kao i plaćanje na šest jednakih mesečnih rata, što je dodatna pogodnost za njih.
„Ove povljnosti se ostvaruju vrlo jednostavno, popunjavanjem administrativne zabrane na recepciji hotela“, kaže direktor Prolom Banje, Zlatko Veljković i dodaje da za ostvarivanje ove pogodnosti penzioneri treba da sa sobom u banju ponesu samo ličnu kartu i poslednji penzioni ček.
Prolom voda, prema balneološkim saznanjima efikasna je u lečenju bubrega i mokraćnih puteva. Pomaže u lečenju hronične infekcije bubrega, mokraćnih puteva i prostate, kamena u bubregu, peska u mokraćnim putevima, kao i u stanjima posle operativnih zahvata na bubrežno-mokraćnom sistemu, ističu banjski lekari, pod čijim se nadzorom vrši banjsko lečenje. Oni takođe dodaju da je u poslednje vreme dokazano da pomaže i lečenju kožnih bolesti. Zahvaljući svojim lekovitim svojstima i blagotvornom dejstvu netaknute prirode ovu banju pored domaćih gostiju, sve više posećuju i strani turisti. Pogodnosti u plaćanju i popusti koje nudi Prolom Banja, učinili su da sve više penzionera posećuju ovo lečiliste, pa čak i oni penzineri sa najnižim penzijama.

Ana Marković

%d bloggers like this: